VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Hirdetmények kifüggesztése

  • Elővásárlási jog esetén a termőföld vagy a tanya tulajdonosa az ingatlanra vonatkozó vételi ajánlatot a szerződés megkötése előtt köteles az elővásárlásra jogosultakkal közölni. Az ajánlat közlése az ingatlan fekvése szerint illetékes települési önkormányzat polgármesteri hivatala hirdetőtáblájára való kifüggesztéssel történik, valamint a hírdetmény megjelenik a www.magyarorszag.hu oldalon. A kifüggesztés ideje 60 munkanap, melybe nem számít bele a kifüggesztés illetve a levétel napja. Az eladó az ajánlat egy eredeti és egy másolati példányát a kifüggesztésre irányuló kérelemmel együtt a települési önkormányzat jegyzőjének megküldi.
    Az ajánlat közléséért igazgatási szolgáltatási díjat kell fizetni, a díj megfizetését az ajánlat kifüggesztését kezdeményezőnek kell megfizetnie. A szolgáltatási díj 1.750.- forint.

A jegyző megbízásából eljáró ügyintéző a kifüggesztés határidejének lejártával a hirdetményt leveszi a hirdetőtábláról, a kifüggesztés időtartamáról igazolást állít ki.

Jogszabályok

Az ügyintézés helye: 6781 Domaszék, Köztársaság tér l. , 5-ös iroda

Ügyintéző: Dóczi Anikó

Telefonszám: 0662/ 284- 011/117

E-mail.:Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Ügyfélfogadás rendje:
Hétfő 8 órától 16 óráig
Kedd 8 órától 12 óráig
Szerda 8 órától 16 óráig
Csütrötök Ügyfélfogadás nincs
Péntek 8 órától 12 óráig

kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh