VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

ARANYKALÁSZOS GAZDA KÉPZÉS!

Tisztelt Érdeklődő! Leendő ARANYKALÁSZOS GAZDA!
Aranykalászos gazda OKJ-s képzést kínálunk Önnek, mivel az előkészítés alatt álló jogszabályok tovább szigorítják majd a földhasználattal, földtulajdonlással kapcsolatos jelenlegi szabályrendszert, így aki nem készül fel a változásokra könnyen jövedelem nélkül maradhat. A 2013. december 15-én hatályba lépő új földtörvény rendelkezése szerint földművesnek az számít majd: „aki Magyarországon nyilvántartásba vett belföldi természetes személy, illetve tagállami állampolgár, aki e törvény végrehajtására kiadott rendeletben meghatározott mezőgazdasági vagy erdészeti szakirányú képzettséggel rendelkezik", illetve a támogatások megpályázása esetén legalább Aranykalászos gazda képzettséggel kell rendelkeznie!
A képzés formájának kiválasztása során lehetőség van arra, hogy egyénre szabott módon, órarend szerinti távoktatásban és egyéni felkészülés megfelelő szintű kombinálásával Ön időt és energiát takarítson meg. A beiratkozás alkalmával közösen döntünk a lehetséges képzési módokról, a felkészüléshez minden szükséges segédeszközt biztosítunk.
A képzés önköltséges, melynek egyszeri díja: 95.000 Ft/fő. Részletfizetési lehetőséget biztosítunk!
A képzési költség mindent magába foglal. Nincs „beiratkozási díj, regisztrációs díj", nem kell fizetni az oktatási segédanyagokért és nincs külön díja a modulzáró vizsgáknak.
Beiratkozáshoz szükséges:
50.000 Ft. előleg befizetése;
10. évfolyam elvégzésével tanúsított iskolai végzettség vagy a nyolcadik évfolyam elvégzésével tanúsított alapfokú iskolai végzettséget igazoló okmány;
személyi igazolvány;
lakcímkártya;
mezőgazdasági vontató vezetésére érvényes vezetői engedély (T, illetve C+E, C1+E kategória) vagy B kategóriára érvényes vezetői engedély.
A képzéssel kapcsolatban érdeklődhetnek, illetve arra jelentkezhetnek:
Telefonon: 06-30-457-9203
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Társadalmunk Biztonságáért Nonprofit Kft.
felnőttképzési nyilvántartási szám: 00231-2013

domatv1

ertéktár

kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh