VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

DÍSZPOLGÁROK

221/2004. (VI. 8.) Kt.

Koza Józsefné

   

Az emberi sorsok, a sorsokat alakító körülmények nagyon különböznek egymástól, de egyben valamennyi azonos, alapvető jelentőségű, és egyben sorsformáló is benne az elvégzett munka. A mai ünnepen tiszteletünket, megbecsülésünket és elismerésünket fejezzük ki Koza Józsefné részére a községért végzett áldozatos munkája iránt. Azért a munkáért, melyet 1957-től 1973-ig, 16 éven át, az akkori községi tanács alkalmazásában, mint anyakönyvvezető, és mint adminisztrátor végzett. Utána 1973-1990-ig a helyi szövetkezetnél dolgozott titkári beosztásban 17 évig.
Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött. Az a jelen, amiben mi most dolgozhatunk az Ön helytállására építve fejlődött, az Ön munkájának, szorgalmának és emberségének köszönhető.
Gratulálunk e kitüntetéshez, Ön a községünk első női díszpolgára.
Köszönjük a példát, Köszönjük az önzetlen szolgálatot! Kívánunk Önnek és Családjának jó erőt és egészséget! Legyen ideje és lehetősége mindannak a megvalósítására, melyet még megtenni szeretne. Égjen asztalán a hit gyertyája, és ékeskedjen a szeret virágcsokra.
Lelkiismeretes és odaadó munkájáért, a köz érdekében tett segítőkészségéért szeretnénk Koza Józsefné részére Díszpolgári oklevelet és plakettet átadni.
Szeretnénk megköszönni emberségét, a környezet fejlődéséért tett önzetlen munkájáért.

 

kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh