VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Rendőrségi hírek - 2014. április

2014. február 15-én érkezett bejelentés a Szegedi Rendőrkapitányságra arról, hogy Domaszéken egy idős asszonyt kiraboltak. A sértett elmondása szerint az eddig ismeretlen tettesek a lakásában pénzt követeltek tőle, melynek során földre lökték. Az esés következtében az asszony 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett el. A rendőrség rablás bűntette miatt nyomoz. Ezúton is kérik, hogy aki bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a helyi körzeti megbízottnál.

Az olasz rendőrök megtalálták és lefoglalták azt a személyautót, amit 2014. február 17-ére virradó éjszaka loptak el Domaszékről. A bűncselekmény elkövetését segítette, hogy a tulajdonosa a járműben felejtette a kocsi indítókulcsát.

Sertést, tyúkokat, gabonát, szivattyút és kézi kocsit lopott el ismeretlen tettes 2014. február 15-ére virradó éjszaka egy domaszéki ingatlanról. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrse lopás miatt nyomoz.

Villanyóra leolvasónak adták ki magukat azok az eddig ismeretlen tettesek, akik 2014. február 25-én egy domaszéki lakost károsítottak meg. Miután a sértett beengedte őket a lakásába, elterelték a figyelmét és a megtakarított pénzét elvitték. A rendőrség ezúton is kéri a lakosságot, hogy idegeneket ne engedjenek be a lakásukba. Amennyiben nem biztosak abban, hogy ki kér bebocsátást, értesítsék a rendőrséget a 112-es segélyhívószámon.

A rendelkezésre álló adatok szerint a február hónapban történt négy bűncselekmény között nincs összefüggés, az elkövetői kör nem azonos. Az azóta eltelt időszakban hasonló jellegű cselekmények a településen nem történtek. A lakosság megnyugtatása, valamint a szubjektív biztonságérzet javítása érdekében a rendőrség megerősítette a közterületi jelenlétet Domaszéken.

Ezúton is kérjük, hogy problémáikkal, észrevételeikkel keressék a helyi körzeti megbízottat. Amennyiben gyanús, idegen személyeket látnak a településen, jegyezzék fel az autó rendszámát, és értesítsék a rendőrséget a 112-es segélyhívószámon.

domatv1

ertéktár

kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh