VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Önkormányzati hírek - 2015. június

 

A Képviselő-testület 2015. június 25-én tartotta soros ülését a hivatal tanácstermében. Az alábbi napirendi pontokat vitatták meg:

1. Domaszéki Bálint Sándor Általános Iskola és AMI munkájáról szóló tájékoztató
2. Domaszéki Kincskereső Óvoda munkájáról készült beszámoló

3. Domaszéki Sportcsarnok munkájáról szóló beszámoló és terembérleti díj felülvizsgálata
4. Domaszék Községi Önkormányzat 2015. évi költségvetésének módosítása
5. Domaszéki Polgármesteri Hivatal munkájáról beszámoló
6. Döntési javaslatok
7. Polgármesteri jelentés

Zárt ülés keretében, 8. napirendi pont keretében díszpolgári és egyéb kitüntető címek adományozásáról döntöttek. A 3. napirendi pontnál, a sportcsarnok terembérleti díját a testület nem módosította. Döntési javaslatok között az alábbi fontosabb döntések születtek: módosították a gyermekorvos feladat- ellátási szerződését, mivel még egy fő helyettesítő gyermekorvos személyét kellett jóváhagyni.

Döntöttek a Térségi Vízmű-üzemeltetési Intézmény társulásnál felhalmozódott pénzmaradvány kiadásáról, mely több mint 4 mFt plusz bevételt jelent az önkormányzatnak. A Domaszék, Petőfi u. 1/m. szám alatti ingatlan bérleti szerződését módosították, mivel a teleház funkció az épületben végleg megszűnik. Elbírálták a lakásbérleti pályázatokat a Domaszék, Dankó P. tér 15/A/4. szám alatti bérlakás esetében. Két kiemelkedő domaszéki sportoló támogatását hagyták jóvá 50-50 eFt pénzügyi támogatással (Gunics Endre /judo/, Köteles Mária /erőemelő/). Elfogadásra került a hivatal esélyegyenlőségi terve és az önkormányzat esélyegyenlőségi programjának felülvizsgálata. Döntöttek a 06-os helyrajzi számú út kiméréséről és a Domaszéki Sportcsarnokban lévő elválasztó függöny létesítéséhez szükséges pályázat benyújtásáról és az önerő vállalásáról. Zárt ülés keretében 5 kitüntető cím adományozásáról döntött a képviselő-testület, mely július 18-án 17,00 órakor, a falunap keretében kerül átadásra az iskola udvarán.


Összeállította:
Papdiné Megyeri Csilla szerkesztő

domatv1

ertéktár

kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh