VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!

Községünk Településrendezési Eszközei jogszabályi követelmények és alkalmazhatósági tapasztalatok alapján teljesen megújul. A közös célmeghatározás és az ennek szolgálatába állított rendezési terv szükséges ahhoz, hogy a közösségünk életében jelenlévő problémákat megfelelően kezelhessük és lehetőségeinkkel eredményesen élni tudjunk. Ezért határozta el a képviselő-testület, hogy megújítja a Településrendezési tervet.

Gondolkodjunk együtt annak érdekében, hogy a Domaszéken élők, dolgozók és vállalkozók megtalálják számításaikat a községben. Meggyőződésem, hogy a közösen végzett tervezési folyamat révén jobban magunkénak érezzük majd a közösen meghatározott jövőképet és így majd a megvalósításában is jobban együtt tudunk működni. A szakmai hátteret településtervezési szakemberek és a táj, természet, közlekedés, közművek, energiaellátás, hírközlés, régészet, környezetvédelem szakértői biztosítják. A tervezőcég http://www.ujleptekbt.hu honlapján megtalálják az előzetes véleményezési anyagokat és a hatályos terveket.

Önkormányzatunk várja előzetes javaslataikat arról, hogy mit kellene legfőképpen megváltoztatni a községben és mire kell helyezni a hangsúlyt a jövő formálásában. Saját fejlesztési elképzeléseiket is osszák meg velünk, hogy az építési szabályok megállapításához figyelembe vehessük a szándékokat.

Partnereink 2016. április 11-től április 30-ig juttathatják el előzetes véleményeiket elektronikusan (Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), postán (6781 Domaszék, Köztársaság tér 1.) vagy személyesen (Domaszék Község Polgármesteri Hivatal) az önkormányzathoz.
A későbbiekben a tervezési szakasz időtartamáról is tájékoztatást fogok adni.

Kispéter Géza

polgármester

domatv1

ertéktár

kozlony allamkincstar logo njt

magyarorszag hu

csmkh