VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Te-Szedd akció -2015

Utolsó frissítés: 2016. január 06. szerda, 12:19

 

A Domaszék Községi Önkormányzat dolgozói, a Domatisz Nonprofit Kft-vel, a Bálint Sándor ÁMK nyolcadikos diákjaival és a Domaszéki Élhetőbb Faluért Közhasznú Egyesület tagjaival idén is csatlakoztak az országosan meghirdetett Te-Szedd akcióhoz. A projektben résztvevők 2015. május 15-én számos kül- és belterületet fésültek át szemét után kutatva, és a nap végére már több, mint 200 zsák várta a kukás autó érkezését.

teszedd

Az összefogásban való részvétel szívügye Kispéter Géza polgármester úrnak, fontosnak tartja, hogy a környezetünk, melyben élünk, szép, lakható és az ideérkező látogatóknak mutatós, tiszta legyen. „Immáron ötödik alkalommal csatlakoztunk, és nagy örömömre szolgál, hogy ebben az évben volt a legmagasabb részvételi arány, több mint 70 fő együttes munkájának gyümölcse által, ismét tisztább lett környezetünk.” - nyilatkozta a helyi TV stábjának. Ez úton is minden kedves kollégának, dolgozónak, Domaszéki Élhetőbb Faluért Közhasznú Egyesületes és Bálint Sándor ÁMK-s önkéntesnek köszönjük a munkáját!
Jövőre is lesz Te-Szedd! Addig is vigyázzunk környezetünkre!

 

 

← vissza

 

 

spacer module

 Mindenkit köszönt Domaszék!

Tisztelt Látogató!

polgrmester

Településünk a megyeszékhelytől, Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik. Az újonnan átadott M5-ös autópálya-szakaszról közvetlen lehajtóval rendelkezik. A legfiatalabb a környező falvak között (1952-ben önállósult), s egyben a legdinamikusabban fejlődő is.

 Bővebben

 

domatv V4 yellow 1

konyvtar online 

 


5 White logo on black 106x75 

 

domatv1  domatv youtube 

Hírlevél feliratkozás