VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Családi klub hírek - 2015. július

Utolsó frissítés: 2016. január 06. szerda, 13:21

 

2015 július 18-án, a falunapon részt vettünk a pörköltfőző versenyen. Igaz helyezést nem ért el a főzőcsapat, de így is nagyon jóízűen elfogyasztotta a csipet-csapat az ételt. Köszönjük a főszakácsoknak, Fődi Imrének és Hollósi Péternek a finom pörköltet és a közreműködést. 2015. augusztus 1-én, Röszkén ismét megmérettettük magunkat a XXI. Töltött Káposzta Főző-versenyen. Reggel korán kezdtünk, gyúrtuk a húst, tekertük a káposztákat. A zsűri illatozta, nézegette a bográcsunkban rotyogó káposzta-különlegességet, de a rejtvényünket nem tudták megfejteni.

P1180592

A fantázianévvel ellátott káposzta neve "Bolhafűben főtt Sarmales Pisellye" lett, ami annyit jelent, hogy" Koriánderben főtt töltikés csirke". Úgy látszik, ez a zsűrinek is tetszett, mert az I. helyezéssel díjazta. Mi is nagyon meglepődtünk, de nagyon örültünk neki. Az eredményhirdetés előtt a csipet-csapat jóízűen elfogyasztotta az akkor még nem sejtett díjnyertes káposztát, illetve a hagyományosan készült káposztát. Köszönöm a segítségeimnek és az egész csapatnak a részvételt és szurkolást.


Szekeres Péterné klubvezető

← vissza

 

 

spacer module

 Mindenkit köszönt Domaszék!

Tisztelt Látogató!

polgrmester

Településünk a megyeszékhelytől, Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik. Az újonnan átadott M5-ös autópálya-szakaszról közvetlen lehajtóval rendelkezik. A legfiatalabb a környező falvak között (1952-ben önállósult), s egyben a legdinamikusabban fejlődő is.

 Bővebben

 

domatv V4 yellow 1

konyvtar online 

 


5 White logo on black 106x75 

 

domatv1  domatv youtube 

Hírlevél feliratkozás