VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Kihívás napja - 2015

Utolsó frissítés: 2016. január 06. szerda, 12:09

 

Két helyszínen jártunk a május 20-án az országosan meghirdetett kihívás napja alkalmából. Mindkét helyszínen csapatok képviselték Domaszéket. Immáron hagyománnyá vált teremfoci tornára hívta meg Matuszka Antal Zákányszék polgármestere és önkormányzatának csapata Domaszék Községi Önkormányzat által szervezett focicsapatot Kispéter Géza polgármester vezetésével. A barátságos tornán részt vett még Kiss-Rigó László vezette Szeged 2011 nevű klub is. Kiss-Rigó László a megyei labdarúgó életben is aktív, a Csongrád Megyei Labdarúgószövetség tiszteletbeli elnöke, mi több, támogatása mellett alapították Gyulán a Grosics Katolikus Labdarúgó Akadémiát is. Nehéz küzdelemben Domaszéknek sikerült a harmadik helyet megszereznie. Kispéter Géza polgármester köszöni a jelenlévők részvételét. A másik helyszín, ahol jártunk az a Szeged Városi Műjégpálya volt, ahol óvodás korú gyerekeknek rendeztek görkorcsolya versenyt, és itt Újváriné Koczkás Orsolya vezetésével képviselte magát a domaszéki görkoris ovis csapatunk.

görkori ovi2

A kicsik nagyon ügyesek voltak, kitartóan küzdöttek, a több körös versenyek közül volt, hogy az első helyet is sikerült megszerezniük. Csaknem egymillióan sportoltak szerdán Magyarország legnagyobb szabadidős sportrendezvényén, a Kihívás Napján, melynek fő célja az aktív testmozgás népszerűsítése. A fő szlogenje is igaznak bizonyul: egy kis mozgás mindenkinek kell.

 

← vissza

 

 

spacer module

 Mindenkit köszönt Domaszék!

Tisztelt Látogató!

polgrmester

Településünk a megyeszékhelytől, Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik. Az újonnan átadott M5-ös autópálya-szakaszról közvetlen lehajtóval rendelkezik. A legfiatalabb a környező falvak között (1952-ben önállósult), s egyben a legdinamikusabban fejlődő is.

 Bővebben

 

domatv V4 yellow 1

konyvtar online 

 


5 White logo on black 106x75 

 

domatv1  domatv youtube 

Hírlevél feliratkozás