VISSZA A NYITÓOLDALRA FŐOLDAL

Arrow up
Arrow down

Katalin bál - 2015

Utolsó frissítés: 2016. január 07. csütörtök, 10:04

 

A disznótorok hagyományosan a közösen elfogyasztott vacsorával válnak teljessé. Így van ez a domaszéki böllérnapon is. 2015-ben civil kezdeményezésre újra együtt bálaztak a böllércsapatok, pecsenyesütők, vendégek és az érdeklődők. Az idei évben a Presszó Vendéglő szolgáltatta a büfét és igény szerint a vacsorát, amelyből a disznótoros, a délelőtti munka eredménye volt.

kati bál

A batyukban hozhatták a hazait, így mindenki ízlése szerint válogathatott. Zeneileg széles kínálatból választhatott a nagyérdemű, hiszen a Nyenyere Egylet népzenével segítette a ráhangolódást a hajnalig tartó mulatásra, amelyet a Domix Zenekar kísért, majd Gábor Zsolt Dj vezetett le. A szerencsések akár televízióval, faliórával vagy hatalmas mikulásvirággal távozhattak a bőséges és értékes tombolaajándékoknak köszönhetően. Köszönjük a sok segítséget és felajánlásokat. Külön köszönet: 55 szerviz, creANTE Kreatív Stúdió, Császár Éva, Csiszár István, Dobó Szilveszter, Dobó Tamás, Domaszéki Ifjúsági Önkormányzat, Domatisz Nonprofit Kft., Dudásné Siklós Bernadett, Jázmin Nyugdíjas Klub, Kispéter Géza, Kozma Otília, Mini-Agro Gazdabolt, Pintér Árpád, PÖTY LÉ, Prémium Papírbolt, Simon-Jójárt Renáta, SzanDesign Ruhaszalon, Száraz Ferdinánd,  Szekeresné Balázs Otília, Szekeres Máté, Sziráki Ferenc, Sziráki Krisztián, Temesvári Hús Kft. A Maszkabál szervezését megkezdtük, januárban jelentkezünk!

 

Domaszéki Élhetőbb Faluért Közhasznú Egyesület
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

← vissza

 

 

spacer module

 Mindenkit köszönt Domaszék!

Tisztelt Látogató!

polgrmester

Településünk a megyeszékhelytől, Szegedtől mindössze 12 km-re fekszik. Az újonnan átadott M5-ös autópálya-szakaszról közvetlen lehajtóval rendelkezik. A legfiatalabb a környező falvak között (1952-ben önállósult), s egyben a legdinamikusabban fejlődő is.

 Bővebben

 

domatv V4 yellow 1

konyvtar online 

 


5 White logo on black 106x75 

 

domatv1  domatv youtube 

Hírlevél feliratkozás