Tisztelt Domaszékiek!

A koronavírus járványra tekintettel jelenleg a legfontosabb az időskorúak védelme, támogatása.


Mivel az állampolgárok egészségének védelme érdekében a személyes ügyintézést minimalizálni szükséges, a 70 év feletti veszélyeztetett korosztályból ténylegesen segítségre szorulók gyors, és biztonságos felmérése érdekében olyan elektronikus űrlapot tettünk közzé, amelyen az érintetteken kívül akár családtagok, ismerősök, akár szomszédok is jelezhetik az önkormányzat felé azt, ha egy idős embernek segítségre van szüksége.


A "Segítségre szoruló idős bejelentése" űrlap elektronikusan elérhető az e-önkormányzat portál oldalon, az önkormányzat honlapján, illetve papír alapon kihelyezésre kerül a patikában, illetve az önkormányzat előtti hirdetőtáblán.

Az űrlap beküldhető elektronikusan a portálon, vagy e-mailben a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Papír alapon kérjük az Önkormányzat postaládájába dobja az űrlapot.

A megadott telefonszámon felvesszük a kapcsolatot a rászorulóval és a lehetőségekhez képest próbálunk mindent megtenni a segítésük érdekében.

Domaszék, 2020. március 17.

 

dr. Pálfi Tímea                            Sziráki Krisztián

jegyző                                       polgármester