Jelen értesítésünk az előzetes tájékoztatási szakaszához kapcsolódik.

A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: R) 43/A. § (2) bekezdés a) pontja és Domaszék Nagyközségi Önkormányzat 16/2017. (IX.28.) sz. önkormányzati rendelettel jóváhagyott „Településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetési szabályai” szerint Domaszék lakossága, civil, gazdasági, szakmai és hitéleti szervezetei az új Településképi Arculati Kézikönyv és Településképi rendelet készítéséhez javaslatokat tehet, adatokat szolgáltathatnak.

 

2017. október 9-től - 2017. november 3-ig.

 

Partnerségi hirdetmény


A kézikönyvhöz és a rendelethez vonatkozó javaslataikat írásban adhatják le – a polgármesternek címezve – a Domaszék Nagyközségi Önkormányzat címére (6781 Domaszék, Köztársaság tér 1.) postai levélben, illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímre.

A Településképi Arculati Kézikönyv készítéséhez a település különböző jellegzetes, karakteres részeit, épített, természeti vagy táji elemeit korábbról megörökítő képi (akár kézzel rajzolt) ábrázolásokat mutathatják be digitális publikálásra, vagy digitalizálást követően küldhetik szintén a fenti elektronikus postafiókba.

A széles társadalmi bevonás érdekében, a partnerségi rendeletnek megfelelően a témában a készítés folyamata alatt

lakossági fórumot is tartunk,

melyre szeretettel meghívjuk!

2017. október 24-én 16 óra 30 perckor

Domaszéki Polgármesteri Hivatal Tanácstermébe

 

Ott szóban is elmondhatja ötletét, javaslatát, vagy még az azt követő 8 napon belül a fent megadott e-mail címre is eljuttathatja írásban.

Mellékelt előzetes tájékoztatóban olvashat a Településképi Arculati Kézikönyvről és településképi rendeletről bővebben.

Az egyeztetésben résztvevők folyamatos tájékoztatása Domaszék Nagyközségi Önkormányzat – 6781 Domaszék, Köztársaság tér 1. – főbejárata előtti hirdetőtáblán, és a község honlapján – www.domaszek.hu – elhelyezett hirdetéseken keresztül, továbbá a helyi újság, a Domaszéki Hírmondó útján, illetve felhasználásával is történik.

Kérjük, hogy észrevételeivel és tanácsaival segítse közös munkánkat!

 

Üdvözlettel:

               Kispéter Géza

                Polgármester