Végéhez közelít a tél, s várja is már mindenki, hogy megérkezzék a tavasz. Télűző farsangi mulatságra készül az óvoda apraja- nagyja. Készülnek a díszek, jelmezek, álarcok, maskarák, hogy február 8-án közösen űzhessük el a telet.

A leendő első osztályos tanítók tájékoztatást adtak a szülőknek a beiskolázásról, az iskolaérettségről és ötleteket adtak ahhoz, hogy mint szülő hogyan tudják segíteni gyermeküket abban, hogy minél gördülékenyebb legyen az óvoda- iskola átmenet. Köszönjük szépen!

A hónap során minden csoportban fogadóórát tarunk, az érdeklődő szülőket szeretettel várjuk!

A TÁMOP 3.1.11-12/2 „Óvodafejlesztés Domaszék és Röszke község óvodáiban” című pályázaton összesen 16 809 660 forintot nyert a két község. Az összeget eszközfejlesztésre, udvari játékok, székek, asztalok, óvodai fektetők vásárlására, a nevelőtestület továbbképzésére lehet fordítani.

 

Az idei évben is megrendezzük Iciri- piciri játszódélutánjainkat. Szeretettel várjuk a 2-3 éves, óvodánk iránt érdeklődő gyermekeket és szüleiket.

 

Kérjük amennyiben lehetősége van, Ön is támogassa óvodánk alapítványát személyi jövedelemadója 1 % - nak felajánlásával!

Domaszék Óvodásaiért Alapítvány

Adószám: 18473580-1-06

Bankszámlaszám: 56900013 – 10111534

Segítségét előre is köszönjük!