A Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretében „Domaszék belterületi csapadékvíz és belvíz elvezetése II. ütem" címmel benyújtott pályázatunk keretében az I. ütemben 2010-ben megvalósított kivitelezési munkálatok folytatását augusztusban megkezdtük és ez idáig az alábbi munkálatok valósultak meg:
A Bojárhalmi utca Deák Ferenc és Bálint Sándor utca közötti szakaszán az utca jobb oldalán, míg szintén ebben az utcában a Bálint Sándor és a Juhász Gyula utca közötti szakaszon az utca bal oldalán megépült a csapadékvíz-elvezető csatorna. Az ehhez kapcsolódó utómunkálatok (bejárók helyreállítása, betonozása, díszburkolatok helyreállítása, útátvágások helyreállítása) még befejezésre várnak. A 3-as öblözet főgyűjtőjének nyomvonalán (a Sárkányhegyi utca egy részén, a Harang utca egy részén, a Jókai utca teljes hosszán, a József Attila utca egy részén, az Ady Endre utca egy részén, a Móra Ferenc utca teljes hosszán, a Dózsa György utcát keresztezve a Vasút utca egy részén egy oldali kiépítéssel) a közműfeltárások megtörténtek, a nyomvonal kijelölése folyamatban van, így a kivitelezési munkálatok ezen a szakaszon is megkezdődhettek.
A projekt eredményeként közel 2.544 méter nyílt, burkolt csapadékvíz elvezető hálózat jön létre, amelyhez csaknem 78.840.000 forint támogatást vehetünk igénybe, amelyhez közel 8.625.000 forint önrész biztosítása szükséges. A projekt kivitelezési munkálatai a tervek szerint november végére befejeződnek.